Известният ни историк проф. Пламен Павлов с коментар за предаването на

...
Известният ни историк проф. Пламен Павлов с коментар за предаването на
Коментари Харесай

Един от най-известните ни учени за Волгин: Неуморно облъчва публиката с путинска пропаганда

Известният ни историк проф. Пламен Павлов с коментар за предаването на Петър Волгин  по БНР, в което от много време се канят предимно гости, които оправдават експанзията на Путин в Украйна:

И през август няма отмора за путинската агитация... " Рицарят " на хибридната война и действителен шеф на БНР Петър Георгиев/Волгин  поредно и неуморно облъчва публиката със своите показа за " независимост ", " обективност " и тем сходни неща, които нямат нищо общо с истината. Прави усещане и съвършеният асортимент на гостите в предаването - Татяна Дончева, Боян Чуков, може би следват Костадинов, Цончо, Тошко Йорданов и други титани на мисълта и свободното слово.

Разбира се, публиката научава какъв брой пропаднал е " груповия Запад ", по какъв начин Украйна е изгубила войната " сред Запада и Русия ", по какъв начин Африка обича формираната от нарушители ЧВК " Вагнер " и съветското знаме, какъв брой популярен е Путин и така нататък, и така нататък Естествено, държавното управление на Денков е източник на всички несгоди, най-велики са " Възраждане ", които въобще не са фашизоидни национални предатели, най-важно е " особеното мнение ", съперници на което не се канят, несъмнено... И тъй наречените, и така нататък, и така нататък Да живее хибридната " независимост на словото ", както се споделя., написа проф. Павлов в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР